Yiqit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herkes arkadaşa yüklenmiş sebebinin ön yargı olduğunu düşünüyorum. Benzer durumu bizzat ben yaşadım hatta forumda bu işi yapan iyi bir kayıt firması bana yardımcı oldu. Başvuruyu yaptık 10. gün daha biz belge yüklemeden benim yerime farklı belge yüklenmiş gösterilip domainim iptal edilmişti. Tabiki aynı anda başkası hemen revizeye aldı. Heryeri aradım metunic , nic.tr ikiside birbirine yönlendirip döngü yaptı bir sonuca ulaşamadım(log kayıtlarıda elimizde). Daha öncede bir domain sorgulamıştım ertesi gün kayıt edildiğini gördüm. Tesadüf olduğunu düşündüm. Araştırırken soruştururken hatta bu gibi olaylardan ötürü trabisin açılacağını btk'ya devredilme planın yıllardır olduğunu duydum. Arkadaşlar kimse belgesiz alanadı kaydedemez demiş marka başvurusu ile başvuru iptal edilse bile direk reg işlemi tamamlanıyor domain sizin oluyor. Ayrıca tr domainleri belgesiz şartsız sadece ödeme ile 15 gün revizeye alabiliyorsunuz. (domain kayıtlı şekilde belge yüklemeniz bekleniyor 15 gün içinde yüklemez iseniz domain düşer tekrar kayıt edebilirsiniz iade edilen ücretle bir çok firmada bunu yapıyor zaten.)
Bende METUnic ile çalışan birisiyim.
Arkadaş çıkıp firma hakkında karalama yapıyor.
eğer kötü bir şey var ise bilmek benimde hakkım.
lafı ortaya atmak olmaz.

kimsenin kimseye yüklendiği yok.
madem firmayı karalıyor söylesin bizde bilelim.
o zaman herkes çıksın yazsın öyle saçmalık mı olur.
domainin ne olduğunu bile yazamıyor.
yazamıyor ise yalan atıyor.