Yıllar önce 2 adet adwords hesabımı sattım borçsuz eski tarihli hesap olarak. Satın alan kişi bilgileri değiştirmedi , Gmail aktif kullandığım gmail di. Ne oluyor almasında ki amaç neydi kontrol sağlamak için adwords e girmiştim , 5000 tl yükleme yapmış kart dan bir çok reklam çıkmış 3 günde harcama 5000 tl. Daha sonra bir başka kart tan 2000 tl reklam çıkmış kısa zamanda bakiye bitmiş ve sonrasında bakiye eksi 2000 e düşmüş. Sattığım kişiye belirttim durumu ödeyeceğim falan dedi bir iki gün sonra tekrar bakiye yüklemiş farklı kart tan o bitmiş ve eksi 14 bin tl ye düşmüş. Haricinde yükleme yapılan kredi kartlarından paralar geri çekilmiş. (Uzun süre geçtiğinden dolayı bakiye eksi 14 bin mi geri çekilen tutar 14 bin mi bilmiyorum)

Total de o hesabın 25 bin borcu oldu ve benim bilgilerim kayıtlıydı. Diğer hesabın 5700 tl borcu vardı. Bu durum için adwords canlı destek ile görüşme yaptım ki yapmadan önce sürekli mail geliyordu borcunuz var diye adwords den. Durumu onlara izha ettim açığı söyledim google nin bu parayı hukuksal yol ile alabileceğini söyledi vs bende bir şey yapamayacaklarını falan belirttim. O adwords hesaplarını yeni gmail açıp oraya taşıdım mail gelmesi derdinden kurtuldum. Şimdiye kadar da bana bir şey olmadı. Yapan ben değilim ama sonuçta benim gmailim ve bilgilerim vardı.

Çalıntı kredi kartları ile veya kendi kredi kartları ile insanlar adwords e yükleme yapıyor reklam çıkıyor ve sonra bu işlem bana ait değil dedikten sonra parasını geri alıyor.