İlaçları içtikten sonra insanların yapacağı çok farklı şeyler olabilirdi, oturup bir yerde alkol içerek ölmeyi bekleyebilirdin, sigara içip sövmeye başlayabilirdin, sokaktaki insanlara yada başka canlılara nasıl olsa gidiyorum diye zarar verebilirdin. Ama sen orda camiye gitmeyi tercih ettin.
O hareketin bence seni kurtaran.
Allah kuranda benim kulpuma sımsıkı tutunun der.
Sen son anında belki isteyerek belki bilinç altının etkisiyle Allah'ın bu emrine uydun ve yapılabilecek bir sürü kötü şey varken sen en doğru seçimi yaparak Allah'ı seçtin.
Sen Allah'ı seçince, Allah da sana böyle güzellik vermiş.
Her ne kadar intihar etmek çok büyük günah olsa da, bence sen Allah tarafından büyük bir rahmete vardın, büyük bir imtihana girdin ve yeni bir şans kazandın.
Bu saatten sonra dediğin gibi "DİNİN İÇİN YAŞARSAN" bence kurtulanlardan olursun inşallah kardeşim.
Allah yolunu açık etsin, sana nasıl yardım edebilirim bilmiyorum ama bir konuda bir şey kafana takılır, bir yardım gerekirse Pm atman yeterli, neyim yeterse bu uğurda yardım ederim. Sen yeterki birilerinin dediğine uyup dininden sapma, DİNİN İÇİN YAŞAMAYA devam et.