aynı odanın içindeyiz hocam 24 saat aynı odadayız anne maske taksa da takmasa da zaten oda covid yuvası olmuş durumda. diyelim maske taktık hastalığı yaymadı odaya yemek de yemeyeceğiz su da mı içmeyeceğiz? onları yaparken elbet çıkaracağız ve o sırada zaten yayılacak odaya dairenin tamamına. yani isteyen takar istemeyen takmaz ama bana pek akıllıca gelmiyor bu öneriler. sizin için demiyorum sağlık bakanlığından bahsediyorum. yani biz maske falan takmadık zaman zaman odayı havalandırdık o kadar. bebeğimizde biraz öksürük oldu biraz burnu aktı hepsi o.
biz bu hastalığı daha türkiyede vaka görülmedi dedikleri zamandan önce geçirdik ailece. ve bir akraba umreden gelmişti ocak ayında muhtemelen orda kaptık. 2 kutu antibiyotik tükettik evdeki 14 kişinin tamamı ağır yatarak geçirdik. sanırım ilk sefer olduğu için öyle oldu sonraki süreçte de defalarca hasta odluk ama herkes çok hafif atlattı. bel ağrısı tat kaybı koku kaybı en ağır semptomlar oldu. bu süreçte de hafif atlatırdık ama sürekli seyehat halindeydik ve iyi ve düzenli beslenemedik hatta kilo vermek için biraz az yemeye başlamıştık sanırım ondan dolayı hastalık bu sefer kendini belli etti.
o halde çok geçmiş olsun yeniden. Hiç birinizde bir hasar kalmadan geçirmiş olduğunuza çok sevindim.