TcL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam insanlarla dalga geçer gibi ( Büyük geçmiş olsun sözüne istinaden yazıyorum bunu ) terbiyesizce konuşmamanız gerektiğini bu yaşınıza kadar öğrenmeniz gerektiğini düşünüyorum. "Ücretsiz mi ?" diye sorduğum kişi "Hayır, ücretli" cevabını verir, konu kapanır. Oradaki sorumda sizi ilgilendiren ne vardı ? Bu kategorinin başlığına bakar isen "ÜCRETSİZ SCRİPT İSTEK" yazıyor. Elinde hazırda böyle bir script veya tema olan var ise paylaşmasını istedim. Bunu algılamanın nesi zor ? Daha önce böyle bir proje hazırlamıştır kişi, sonra da elinde kalmıştır veya elinde olan projesini paylaşmak ister. Konuya @ozgur_medya; arkadaşımız gibi nazik bir şekilde cevap verirsiniz olur biter. Sırf insanlara laf sokmak için r10'da konu takibi yapmayınız.
Brn galatasaraylı olduğunuzu düşünerek dün aksamki maça istinaden gecmiş olsun vs yazdım. Ki evet keske belirtseydim eksik yazmisim ama yam anlamadan terbiyeme laf uzatacak kadar da had bilmezliginiz şaşırtıcı. Terbiyesiz kelimesi alenen hakarettir ki aynen size iade ediyorum. Kisi kendinden bilir işi. @Report;