Merhaba

Yaklaşık bir hafta evel 06.02.2022 itibariyle @Admin; Coşkun hocanın açtığı bildiri anket konusunda kesinlikle artık 50 tl altı satış ürünleri için trade kullanılmayacak, kullanılırsa 1 ay Ban’lanma cezası verilecek denildi.

Ama bugün account lisans konusuna bakıyoruz çoğu 10 lira semrush 10 lira envato 10 lira kanva için trader alınıp veriliyor… İsim verip tek tek belirtmeye gerek yok.. Account hesap satış Kategorisindeki Satıcıların genel olarak profillerinden traderlerini inceleyebilirsiniz.. Hadi gönderen üye bilmeden gönderiyor diyelim ürünü satan arkadaşlardamı bilmiyor??? Haksızsam haksızsın diyin…

Adam ürün alacak ama öncesinde gelip bana soruyor trader kullanacakmısın diye, bende hayır diyorum 50₺ altı yasak oda o zaman senden almam diyor gidip kurallara uymayan 10 liraya trade kullanan üyelerden satın alıyor.. Burada benim suçum nedir ? Ben forum kurallarına uyduğum için satış yapamıyorum.. Niye ? Çünkü 50 tl altı trader kullanmıyorum üst yönetim yasakladı diye..

Bu konu account hesap lisans satıcıları ve alıcıları için geçerli değilmidir ? Bir kural bırakılıyorsa bu kurala hepimiz uymak zorunda değilmiyiz ??? Teşekkür ederim..