toretto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba herkes'e.
Yıllardır hedeflediğim ve hayalim olan tavuk çiftliği projemi bu hafta Malatya da gerçekleştiriyorum başlangıç için 25.000 civciv ve 1500 tavuk siparişi verdim ve bu gün kira sözleşmesini yapmak üzere mülk sahibi ile görüştüm. Hayatım boyunca her zaman kendi işimi yaptım bir sürü girişimim oldu ama ilk defa bir işi kurarken uykusuz kalacak kadar heyecanlı olduğum bir süreç oldu. Hayatımda büyük bir yeri olan r10'a da bu mutluluğumu paylaşmak istedim. Umarım bir gün hayallerinize ulaşmanız dileği ile ❤️

Ek olarak: Malatya da yaşayan forum halkından 25 kişiye 2 ay boyunca her ay başı 1 koli yumurta hediye etmek istiyorum diğer illere gönderim yapabileceğimi sanmıyorum bu yüzden şu an için sadece Malatya içerisinde ki dostlara hediye edebilirim.
Hocam yanlış anlamazsanız bende küçük bir alana sahibim 100-150 arası tavuk sığacak kadar bir alana sahibim istanbul'da bende bu şekilde birşey yapmak istiyorum araştırıp duruyorum ama ilerleyemedim
Özelden telefon numaranızı alıp arasam tecrübelerinizden yararlansam uygun mudur?

Hayırlı kazançlar