Yönetim gizliden yani gerçekten zor durumda olup kendilerine ulaşanlara yardımcı oluyorsa bu iyi bir şey. Ancak konudaki şekilde açıktan olursa adım gibi eminim ki dolandırıcılıklar anında çoğalacak. Mağdur ediciler direkt kurumsal plus alacak %50 indirimle, sonrasında hızlı giden ürünlerden voltayı vuracak. Bazı arkadaşlar aşamazlar felan demişler de, bugüne kadar öyle doğrulamaları geçtiler ki bunu da geçeceklerine ben eminim. En iyisi şuan ki haliyle uygulanmasıdır o zaman bence de.
Hocam dediğim gibi yalan olarak değil cidden engelli ve hacker olan bir arkadaşa denk gelmiştim çocuğun ICQ'da emrinde selfie hazırlayan falan bir sürü adamı vardı yani gerçek bilgi doğrultusunda bile yapılsa imkansızlık diye bir şey yoktur. Benim 2. sayfada belirttiğim gibi engelli raporu ad-soyad, profil ad-soyad, ödeme gönderen ad-soyad üçlü teyit ile ancak önüne geçilir.
Ama yine de o engelli kardeşlerimizi 2. sınıfmış gibi lanselememek adına bir kural haline getirmektense mevcut durumdaki gibi %50 engelli indirimini yönetim arka tarafta gerçekleştirmesi daha makuldür.