Geçmiş olsun eski zamanlarda büyük para 8bin.
ben de bir keresinde acelem varken çevirmeye düştüm. hemen bıraksın diye şirin görüneyim dedim. ehliyeti sorgularken "ne iş yapıyorsunuz" diye sordu memur. dijital pazarlama ajansımız var dedim. "nasıl yani bitgoin mi?" gibi bir şey söyledi. başladık coin muhabbetine. acelem var da diyemiyorum. 10 dakika konuştuk en son işim var diyip gidebildim. giderken numaramı alıp şahsi telefonundan mesaj gönderdi. arkadaşlarla konuşuyoruz sürekli bundan sonra size sorarız dedi bıraktı beni
bende makyajlı kasa 98 ies vardı dip basık o zamanlar full modifiye gırtlak doluuu

Nevşehir de durdular gece 3 te çevirmeye girdik sigortacıya para göndermiştim parayı aldı sigortamı yaptırmamış gece ulaşamadım buna sigortayı yaptıramadık falan derken polis bize zaten tilt oldu başladı saymaya arabanda ceset torbası var mı ? Yok. Sigara içiyo musun ? Evet. Küllüğün %20 su dolu mu ? Hayır. Aracın basık trafiğe uygun değil, farların desen ugunsuz, ses sistemin var, warexin var, camların filmli, jantların trafiğe uygun değil, oydu buydu derken bu saydığı tüm maddelerden 8 k civarı ceza çıkartmıştı bana

Yani anlıcanız polise ters düştüyseniz geçmiş olsun ceset torbasını bırak lastiğinde sibop kapağı yok diye bile ceza yazarlar.

Benim o zamanlar aracım mimlenmişti cahillik yıllarımız kanımız hızlı akıyor tabi artık girmediğim mahalle sokaklardan adıma trafik cezası geliyordu.