Hocam ilk öncelikle kulaktan dolma bilgiler ve doğruluğundan emin olmadığınız bilgilerle yorum yapmayınız. 2 bölüm biliyor saçmalığını sürekli aynı lafı ezberlemiş gibi ağzınızda geveliyorsunuz benim görüşüm tamamen bu fikirlerin hiçbiri size bile ait olduğunu düşünmüyorum. Parti kurma konusuna gelince asıl büyük sıkıntı orada başlıyor burada yorum yapmam doğru olmaz aşırı siyasete girer ama tek diyeceğim halkımız takım tutar gibi parti tutuyor her partinin her başkanı her bakanı aynı derecede iyi olmak zorunda değil. Yapamam evet çok doğru noktaya bastınız ama yapabilmem doğru olmaz mıydı? Sonuçta hepimiz insanız şuanda ki yöneticilerde insan onlarda aynı okullardan geçti aynı şeyleri yaşamış gibi oldu. Dostum biz zaten öneriyoruz ama gereksiz şekilde her şey inkar edilmiyor mu fark etmedin mi hala? Seneler önce TL değer kaybedecek dendi ne yaptılar televizyona çıkıp bizi suçladılar ülkede doğruyu belirtenler daima dışlandı. Burada seni kimsenin eleştirmeye hakkı yok ama düşündüğün şey inanç vs. değil bütün vatanı ilgilendiren konular, biz nerede yanlış düşündüğünü tezinin nerede hatalı olduğu yerleri belirttik ister bizi dinle ister dinleme bu senin kararın. Sorunlardan bir diğeri de ülkede bunu destekleyenler olması hangi akıl böyle bir kararı destekler ki daha fazla mezun daha büyük istihdam değil ki? Bu arada yaşım büyük falan değil 17 yaşında ki YKS'e hazırlanan masum bir çocuğum ama yaşadıklarım öğrendiklerim şahit olduklarım benim boyumu aşan şeyler normal şartlar altında bunları düşünmem sorgulamamam lazım. Sun diyorsun et diyorsun ama düşünmüyorsun ki diğer tarafta bizi dinleyen biri var mı olsa da ben niye sunuyorum bunları düşünmesi gereken bakanlar değil mi ne zamandan beri yetkililerin görevlerini halk yapıyor? Ha birde boş boş oturan biri değilim global çapta 2 projem gayet iyi şekilde ilerliyor demiştin ya hani 10K ya girenler ne yapıyor diye böyle bazıların geride kalmış düşüncelerinin göremedikleri yerlerde çalışıyorlar neyse dostum iyi akşamlar sana.