iMiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
VS Code ile klasörü açın, otomatik gerekli eklentileri ve derleyici yüklemeyi önerir, vs code ile c# derleme ortamı hazırlama diyerek googleda arayarak bakabilirsin. Tamamen c# ile hazırlanmışsa vs code veya vs community sürümünü kurarak programı derleyebilir ve çalıştırabilirsin. Bot yazılımı olduğu için binance veya başka bir borsa api'si kullanıyordur büyük ihtimalle, dosyalara bakarak api bilgilerinin kaydedildiği kısmı bulup kendi bilgilerini doldurman gerekecektir. C# projelerinde genelde Settings.settings içerisine kaydedilir bu tür global sabit değişkenleri, veya yazan kişi kendi config dosyasını oluşturmuş olabilir. Dediğim gibi C# çalıştırma ortamını hazırlarsan klasörler ve dosyalar nasıl bir mantıkla hazırlanmış daha kolay anlarsın. Yine de zorlanırsan youtube'a c# başlangıç yazarak temel bilgileri öğrenebilirsin. Her dilin kendine göre bir mantığı ve prensipleri olduğundan phyton'a göre farklı gelebilir.
Merhaba Hocam, biraz rahatsızdım ondan geç yazabildim kusura bakmayın. Kod derlemede sorun yok galiba kodlara eklememiz gereken şeyler olduğu için hata veriyor diye anladım. ApıKey/secretKey'i ekledim ama yine olmadı ve güvenlik güncelleştirmeleri almayacak diyor toplamda 5 hata alıyorum... Neyse artık pythondan sonra c# öğrenmeye başlarım artık. Zaten ybs okuyorum amacım daha çok bot yazmak vs değilde ilgi duyup programlama dillerini öğrenmek.. İnşallah başarılı olurum. Verdiğim rahatsızlıklar için kusura bakmayın, iyi akşamlar dilerim. Teşekkürler.