pdmuhcelebi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Almayacaksa almıyorum desin - verilmez zaten. Zaman çalıyor hırsızlıktır yahu.
Zamanın, en kıymetli hazine olduğu konusunda, hatta paradan bile değerli olduğu konusunda sizinle hemfikirim. Ancak ortada başlamayan bir ticaret var. Ticaret başlamamış ki, ticaretten memnuniyetsizlik duyulup -trade kullanılabilsin. Öyle ki, başlamış olan ticaretle ilgili bile keyfiyen -trade kullanılan durumlar söz konusu ve buna karşı @Admin; bir çalışma yapıldığından defaatle bahsetti. Sırf PM'e dönmedi diye -trade kullanılabilirse, bunun keyfi durumlar için olduğu konusunda önü alınamaz ve ortalık daha çok karışır. Trade sistemi adı üzerinde gerçekleşip, memnuniyetsizlikle ya da bir aldatma ile son bulan ticaretler için geliştirilmiş bir sistemdir. Mesaja dönmemenin keyif dışında, zaman hırsızlığı dışında da nedenleri olabilir.

Örneğin tanıtım yazısı ya da link alınacak diye konu açarım, 108 tane PM gelir ancak ben 30 tane kaliteliyi seçip almışımdır. Geri kalan 708 tane mesaja tek tek olumsuz cevap veremem, hayatın doğal akışına aykırıdır.

Bu konuda başka bir çözüm, ne yapılabilir bilmiyorum, ama oldum olası R10'un kanayan yaralarından biridir. Ancak kesinlikle bunun yaptırımı -trade olmaz, olamaz.