minidora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işkur engelli desteği. şirketi hemen kurmazsanız destek veremeyiz dedikleri için 30k para almak aşkına şirketi hiç bir şey yokken kurduk. Yaş +30 bağkur desteği yok. Iş yeri dükkanı sıfır yapılıyor, belediye bir türlü denetime gelmediği için yapı denetim çıkmadı. Yani iş açmaya hazırım ama açamıyorum, işkur destek verdi diye bağkur düzenli ödemek zorundayız ama sigortalı çalışmamız yasak o yüzden işsiziz. Yani çok şey var. Keyfimden açılmayan yere vergi açma yapmadım yani.
hocam fizibilite yapmamişsiniz ki ama
yani ben kurdum gidip parami alayim diyemi düşündünüz, yanilgi bundan da oluşmuş olabilir ama bulunduğunuz binada sikinti problem varsa yapi denetim veya belediye açisindan öncelikle adres değiştirme seçeneğini bi düşünün sonrasinda iş kur ile bir görüşün derim tekrardan

tabikide fazla detay bilmediğim için üst perde den yorum yapiyorum ama illaki bir çözümü vardir bulunur
sanirim yüzde 40 engellilik desteğinden faydalanmaya çalişiyorsunuz. Her zaman karşilaştiğimiz konular olmadiği için bilgi taze kalmayabiliyor
pm den firmanizla ilgili detay paylaşirsaniz bir boşluğumda sizin için bende bi araştiririm. Işkurda arkadaşlar var olmadi bulunduğum yerde işkur yakin konuşur fikir aliriz dilerseniz
(ücret talebinde bulunduğum kanisi çikarmayin sakin bazi şeylerin karşiliği yalnizca duadir)

selametle inşallah