@HasanAYT; valla ben okuyan adamı sevmeyen daha görmedim o adam da çekememezlik vardir zaten öyleyse. Ama okumayan adama mal, eşek aptal diyen çok gördüm. Senin fikirlerinin bir kısmına katılıyorum çözüm bence de bu değil günü kurtarmak bu olsa olsa. Müfredat değişmeli temelli. Bir sürü yetişmiş iyi yerlere gelmiş tanıdığım akrabam var hepsi devlete atim kendimi maaşımi alım derdindeydi oldu da. Bir ben okumadım bizim buranın adamı hep okur hatta hep derlerdi sizin oranın adamı zeki hepsi iyi yerler de bir sen okumadın diye derlerdi. Hadi ben birsey yapamadım iyi yere gelen adamlar ne üretiyor bana biri bunu desin o zeki çünkü kendince ya yani matematik ful fen ful vs. Adam buna gülüyor anlamıyorum. Bana üretilen birsey göster savunma sanayi dışında. Her şeye Twitter da ordan burdan eleştiren adam evliya olsa ne yazar benim için. Baraj kalktı 1 saniye sürmedi ancak salise vardır hurra yapıştır eleştir bu kadar da olmaz herseyi eleştiriyorlar.
Malesef ülkemizde siyaset ve taraftarları sadece birbirlerinin açığını gözlüyorlar. Bu durum her iki taraf için de geçerli. Tek yaptıkları birbirleriyle it dalaşı oynamak o kadar. Celal Şengör şey derdi ve ben de artık sonuna kadar katılıyorum. Bence " Ülkede siyasetçi yok"