Merhaba, ben Burak!

Hakkımda (Özet)
4 senedir yurtiçinde ve ortalama 1 senedir dünya çapında (worldwide) e-ticaret ile ilgileniyor, 12 yaşımdan beri kendi Bilişim/Yazılım konusunda geliştiriyorum.
Türkiye genelinde bir çok firmanın e-ticaret alt yapısına Freelance, Home Office ve yarı/tam zamanlı çalışarak katkıda bulundum.
Gümüş Alyans, Ayakkabı, İmalat & İthalat, Turizm ve Gayrimenkul gibi sektörlerde deneyim ve tecrübe edindim.
Buna istinaden biraz önce beyan ettiğim sektörlerde kendi çapımda başarılara imza ettim.
Şuan da Antalya'da büyük bir arap şirketinde IT Manager olarak çalışmaktayım.

Neden E-ticaret?
Küçük yaşımdan beri ilgimi çeken bilgisayar/oyun sevdası beni bir süre sonra teknolojiyi öğrenmeye itti ve zevk aldığım için kendimi bir anda JavaScript kodlarının içinde buldum.
Bir süre sonra Web alanına dikkat sardım lakin JavaScript'in tek başına beni tatmin etmediğini hissettim ve Domain/Hosting yönetiminin içine atıldım.
Bu süreçte bir çok kez hata yaptım ve kendimi 3 farklı kodlama dilinde orta düzeyde geliştirdim fakat ailevi durumlarımızdan ötürü ailemin desteğini göremedim ve sermayem olmadan daha ileriye gidemedim.
Bunun üzerine aşık olduğum teknoloji ile ilgili ilerlemek adına para kazanma ihtiyacı duydum ve kendimi E-ticaret sektörüne harmanlamaya başladım.
Bir süre sonra kendi yaptığım basit çaplı işler ile hem tecrübe edindim, hem de E-ticaret ile ilgili yeni şeyler öğrenmek için para kazanmaya başladım.
E-ticaret sektöründe devam ederken bir çok firma ile çalıştım ve küçük yaşlarda bilgi işlemcilerin yaptığı işleri yapabildim.
Bu süreç ise beni severek yaptığım için ve de kazandırırken kazandığım için E-ticaret sektörünün içinde kalmama olanak sağladı.

Neden R10'da Hizmet Veriyorum?
Belli başlı hedeflerim var ve bu hedeflerime ulaşabilmek için maddi desteğe ek olarak yeni insanlar ile çalışarak kendimi geliştirmeye ihtiyacım var.

Neler Yapabilirim?
- Sizi sıfırdan E-Ticaret sektörüne sokabilirim.
- Hali hazırda bulunan marketlerinizi yönetebilir, kar marjınızı artırabilirim.
- Psikolojik pazarlama ile satışlarınızı artırmanıza yardımcı olabilirim.
- Mesai saatleri olmaksızın, müsait ve uyanık olduğum sürece sözleşmeli/sözleşmesiz E-ticaret desteği verebilirim.
- Yurtdışında satış yapmanızı sağlayabilir ve yurtdışı e-pazar yerlerinizin kurulumunu, yönetimini yapabilirim.
- Sosyal Medya yönetiminizi yapabilir ve pazarlamana stratejinizi geliştirebilirim.
- Wordpress, Opencart sitelerinizi hazırlayabilir, yönetebilir ve düzenleyebilirim.
- Firmaların binlerce liraya sunduğu E-ticaret otomasyon sistemlerini ve benzeri sistemleri düşük maliyet ile sorunsuz sağlayabilirim.
- Google Adsense gelirlerinize katkıda bulunabilirim.
- Siber güvenlik ve güvenlik kameralarınızın yönetimini yapabilirim.
- Google ADS reklamlarınızı profesyonel bir şekilde hazırlayabilir ve kar marjınızı yükseltebilirim.
- Trendyol, N11, HepsiBurada, GittiGidiyor, Amazon Türkiye, Amazon Europe, Etsy, Walmart, eBay vb. e-ticaret platformlarında satışlarınızı artırabilir, yönetimini sağlayabilirim.
- Sizlere profesyonel E-ticaret danışmanlığı (Yalnızca kurumsal müşteriler için.) yapabilirim.
- Google SEO optimizasyonlarınızı yapabilir ve Ar-ge çalışmalarım ile sizlerin gelirlerine yeni 0'lar ekleyebilirim...
Ve daha aklınıza gelebilecek bir çok şeyi sizler için yapabilirim, daha fazlası ve Profesyonelyapmak için iletişime geçebilirsiniz.

Her türlü soruya açığım, sorularınızı PM yerine konu altına yazarak sorabilirsiniz...

WHATSAPP'DAN ULAŞMAK İÇİN TIKLA

Büyüklerime saygı, küçüklerime sevgi ve yaşıtlarıma hürmetlerimle...