@Admin; olağanüstü çaba gösteriyor bu konularda. İnsana, insan olduğu için değer verdiği aşikar. Öncelikle kendisine bu yaklaşımından ötürü teşekkür ederim.
Bu tip konuları açan, kendisini çıkmazda hisseden kardeşlerime de şunu demek istiyorum: hayatta ne yaşarsanız yaşayın, hayat yaşamaya değer. Her zora düşen insan, intihar edecek olsaydı Dünya'da insanlık denen bir şey kalmazdı. Sorununuz mu var? Yaşadığınız ortamı, yaşam tarzınızı değiştirin. Neyi eksik yaptığınıza bakın. Ne yaptıysam olmuyor demeyin. İlla ki yapmadığınız şeyler vardır. Bunları keşfedin.

Konu başlığı ile alakalı olarak yorum yapacak olursam: İlgili konuların açılmamasını destekliyorum. Fakat; bunu aklına koyan kişi bu platformda paylaşım yapmasa bile, yapacağını yine yapar. Bu yüzden, bu gibi durumda olan genç kardeşlerimize konuların açılmamasını sağlamak yerine, dertlerini açabileceği ve yardım isteyebileceği bir alan açılabilir. Herkes elinden geldiğince de yardımcı olabilir (burada da farklı sorunlar ortaya çıkar. Kim yalan atıyor, kim doğru söylüyor anlaşılmaz).

Kısacası bunun önlemini almak oldukça zor ve maalesef yönetimin bu konuda yapabileceği bir durum yok...