Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı soruyu sana da sorayım. Bu forumda yönetici olsan ve biri intihar edeceğini yazsa, o konuyu silebilir misin?
evet çok hassas bir konu, bir insanın hayatını etkilemek bu sorumluluğu aldığını düşünmek ağır. benim aklıma dün şöyle bir çözüm geldi.
intihar inthar inthr gibi kelime gruplarının geçtiği konu başlık ve mesaj içerikleri yazılımsal olarak bir yanıt ile karşılanabilir.
örn bir mesaj box ile : sevgili üyemiz bu mesajını yayına almadan önce sana harika bir haberim var lütfen forumu takipte kal gibi.
karşı tarafı dinlendirici merak uyandırıcı oyalayıcı bir mesaj gösterilmesi yeterlidir. düşünce geliştirilebilir amaç kişiyi farklı şeyler düşünmeye iletmek.
psikolog arkadaşlar vardır destek alınabilir ben amatör olarak bu şekilde yönlendirme düşündüm üyenin haberi dahi olmaz.
konular engellenmeli çünkü çok genç etkileniyor sürü psikolojisi allah korusun birisi amacına ulaşır hiç hoş olmaz izi kalır elbette yönetimi ya da bizi baglayan bi durum yok kişinin tercihi ancak böyle bir durum içinde kalmayı da kimse istemez.