@Angelicakaka; olabilir ilkokul fazla küçük olabilir ama en azından alıştırma olabilir. Ben bunu hep kendime sorarım her şeyi batıdan almışız ama eğitim sistemini alamamışız. uygulamalı eğitim gelsin ya uygulamalı eğitim gelmiş görüyor musunuz derler busefer de yemin ederim derler burda ki mesele kişisel çıkar. Tamam çalışanlar gitti iyi bölümleri kazanıp okudu ne ürettiler bana bu lazım adama böyle diyorum gülüyor. Hayır ben böyle şeylere alınmam da garibime gidiyor. Ayrıca herkesin eğitim durumu bir değil milyonlarca kişinin evinde bilgisayar yok buna da gülerler şimdi onlar hep yokluktan okuyamıyor. Kendim için zerre birsey istemiyorum. Millet için diyorum yarin herkes evlenip çol çocuk sahibi olacak bu millete şimdi basit geliyor o zaman anlarlar demek istediğimi. Eğitim sistemi berbat ötesi. Daha iyi fikri olan varsa doktora yapanlar sunsun akademik çalışma yapsın görelim yapamaz işine gelmez kendini kurtarmış maaşını alir emekliliği vs. Umurunda olmaz. Eğitimciler de benim dediğim sistemi diyorlar kaldı ki. (Çok azı)
Daha iyi fikri olan varsa yazsın üniversite sınavı zorlaştırma ile olmaz bu iş. Beni eleştirmek için değil fikrinizi sisteminizi yazın.