21 yaşındayım ve yaklaşık 2 senedir video editörlüğü konusunda kendimi geliştirmeye ve iş yapmaya devam ediyorum. yaklaşık 1 senedir 2 YouTube kanalının video editörlüğün ve 1 Reklam ajansının freelance Kurgu/Montaj editörlüğünü yapmakltayım bundan dolayı da bu sene tyt ile 2 senelik radyo sinema tv okumayı düşünüyorum. Ablam diyebileceğim bu işin içinden gelen ve beni yakından tanıyan birisi istersen marmarayı bile tutturursun diyıor ama taban puanı çok uçuk zor gibi o yüzden nişantaşı üni girip diploma alıp çıkma peşindeyim. İngilizceyi artık sökmek istiyorum ama Ortaokul-Lise-İş hayatı-Otel vs. derken hep temel ingilizcede tökezleyip kalıyorum ve öğrenemiyorum. Duolingoyu yalayıp yutmuşumdur ama yok olmuyor, ben ne yapmalıyım da kendimi yurtdışına atabilirim ya yol gösterin şu sevdiğim sektörde çalışıp farklı bir ülkede sebahat etmekj istiyorum, dil öğrenmek, kültür görmek, yeni insanlar tanımak istiyorum. umarım yardımcı olursunuz yoksa bu gidişle 22 ye girmeden kel kalacağım -Askerlikte yapıldı-