Az önce başka bir konuda yaptığım yorumu altta spoiler olarak bırakacağım.
Yasaklansa bile önüne geçilemeyecek bir durum söz konusu.
Kendim için demiyorum ancak kafaya koyan adam zaten yapar.
Çünkü o ana kadar herşeyi denemiştir. En azından bildiği ve yapabileceği ne varsa yapmıştır.
Sona geldiği için intihar girişiminde bulunuyordur ve burada konu açarak belki vazgeçme ihtimalini düşünüyordur belkide son anında derdini anlatmak istiyordur.
Benim olayım 15 günden fazladır var ve bir şekilde başa çıkmaya çalışıyorum. İntihar konusuyla eş tutulamaz elbette ama burada konu açıp icra zarfı geldi ne yapabilirim 1 ay dolmadı konu açamıyorum sitemden gelir elde edebilir miyim diye sordum sayfalarca insanlar manevi destek oldular. Sonuç konum silindi. 15 günden fazla bekledim 1 aylık üyeliğe sahip olup satış konuları açabilmeyi bu süreçte tanıtım yazısı link alımı yapan kim varsa pm attım, alım konularına mesaj yazdım. Pm'den yazdıklarımdan birisi report ettiği için ceza bile aldım.
Bu kadar çırpınırken evime icra zarfı geleli neredeyse 20 gün olmuşken haciz işlemi başlayacağında ben dayanamayıp intihar konusu açarsam burada suçlu 2 gündür konu açan arkadaşlar değildir.
Ben kafaya koymuş ve yapmaya niyetlenmişimdir. Çünkü son ana kadar elimden geleni yapmaya çalışmışımdır.
Diğer konuda paylaştığım mesajıda alta bırakıyorum. Şuan yazdıklarıma benziyor olabilir. Ama kaç gündür artık ne kafa kaldı ne de kelime hazinem yerinde.
Ocak 25'ten beri burada gerek pmlerden gerekse alım konularından yazarak tanıtım yazısı ve link satmaya çalışıyorum.
İcra borcu gelmişti 25 Ocak'ta o gün konu açtım silindi. Manevi olarak sayfalarca yorum geldi. Maddi konuda direkt bir temasa geçilmemiş olsa da sonraları tanıtım yazısı satmaya başladım. Borcumun 8de 1ini toplayabildim şuana kadar.
2 gündür konuları görüyoruz ben bile o konuları açan biri olabilirim diye her gün düşünüyorum.
1 aylık üyeliğim 2 gün oldu dolalı ve hemen konuları açtım.
Tanıtım yazısı satabiliyorum ancak gel gelelim link satışı yapamıyorum.
12 aylık 300 TL dedim yine gelen yok. Borç içindeyim diye ne piyasayı düşürmek ne de sitemin kalitesini düşük göstermek istemiyorum.
Öyle olduktan sonra 100 TL 12 ay diyip satış yapmakta daha basit olur herhalde.
Bugün kendimce ne yapabilirim diye düşündüm youtube backlink için 26 kişiye (Eskişehir plakasından dolayı 26 ) 500 veya 1000 adet youtube backlink planlaması yaptım kafamda.
Bi yetkli hocamıza pm attım ancak dönüş bekliyorum halen.
Belirlediğim fiyat piyasayı etkilesin istemiyorum ve aktif satış konularım var kuralları çiğnemiş olmayayım diye pm attım beklemedeyim.
Eve icra zarfı gelmiş, çırpınıyorum sitemden gelir elde edeyim diye ancak şükür tabi ama 40-50 TL ile toplanması zor. Önceden ilaçlama işi yapıyordum malesef battım. 1.5 senedir ne iş bulabiliyorum doğru düzgün ne de şuan çalışabilecek bir ele sahibim. 12 Ekim'de babamı kaybettiğimde acıyla elimi vurdum duvara ve çatladı en ufağından su doldurmak için sürahiyi kaldıramıyorum.
İntihar evet çözüm değil ama gel gelelim ne yapacağızda çıkacağız işin içinden.
Bende içimi dökmek istedim. Günlerdir yazmak içimi dökmek istiyorum kimseye anlatamıyorum derdimi.
Sıkmadım inşallah okuyan kimseyi.