2 ucu b*klu değnek

bir yandan intihar düşüncesinde olan insanlar burada konu açıyor ve insanlar tarafından ilgi görünce “Aslında ne kadar önemliymişim dünyadan çok kopmuşum gerçeklikten kaçmışım bana önem veren insanlar var başkalarını da düşünmeliyim” diyip intihardan vazgeçiyor

Diğer yandan onla aynı durumda olan insanlar “benim durumumda ki insanlar intihar etmeyi düşünüyor , mantıklı da neden bu izdirap ve yükle yıllarca bu işkenceye maruz kalayım ki benimde yolum yakındır” düşüncesine girip intihara yelteniyor.

Açık konuşmak gerekirse benim hayatım son zamanlarda değil bizzat doğumumdan bu yana b*k gibi intihar düşüncesi defalarca aklıma geldi ama genel olarak s*ktir et daha çok şey yaşıcaz dediğim için (yaşadım da) hiç ciddi anlamda intihar planı kurup intihar etmeyi denemedim ve deniceğimi sanmıyorum ama böyle konular görünce benim canım sıkılıyor gereksiz yere başkalarını için tribe giriyorum şahsen ben intihar edecek olsam gelip buraya içimi dökmem kimseden yardım istemem çünkü bir sorunum olduğunda dahil birine anlatmıyorum , eğer anlatırsanız insanlar size acınası gözlerle bakar sürekli size iyi davranır ama hep ACIDIKLARI İÇİN !! Doğal davranmaz kimse gerçek düşünceleri bir kenara bırakıp artık sizin halinize acıyan insanlar olur bu da en son isteyeceğim şeylerdendir . Nasıl şuan kimsenin s*kinde değilseniz başka zamanda olmayın sizin halinize acıyıp sevmektense şuan ki olduğunuz halinizle sizi sevsinler