@trchalar; değerli hocam madem matematik önemli bu kadar ki bana göre de önemi 4 işlem çoğu meslek için yeterli bunu bana matematiği iyi yapan bir büyüğüm demişti lise de ona da öğretmeni demiş galiba. Sağ beyin ve sol beyin var sen diyorsun ki sol beyni çalışan okuyabilir Sağ beyin matematik yapamıyor çünkü sözel zeka vs. bir sürü zeka türleri var madem bilimselsin. Herkes aynı şekil öğrenemez ne matematik bilmeyenler var 4 işlem dışında diyorum bunu adam çatır çatır kodlama yapıyor. Matematik önemli çok önemli sana katılıyorum sıradan meslekler için 4 işlem yeterli. Adam sayisal bölüme gidiyor alakası yok sayisal ile diyor birebir dinledim ben bunları.
Burada dediğiniz gibi 4 işlem birçok iş için tabii yeterlidir. Siz demiyor muydunuz bir kaç mesaj öncesinde; 10 tane üretim göster diye! 4 işlemle ne üretmeyi planlıyorsunuz? O çatır çatır kodlama yapıyor dediğiniz insanlar neden bir üretim yapmıyor? 4 işlem yeterli olsaydı yüzlerce, binlerce bilim insanı boşuna mı uğraştı? Sizin düşüncenize göre eğitim sistemi şu şekil olmalı; üniversite sınavı olmasın, üniversitenin kapısından girmek için parmak ile sayım yapabiliyor mu ona bakılsın, 4 işlem yaptırılsın yeterli. He birde konuşabiliyor mu ona bakalım. Bu şekilde Türkiyenin yükselmeme gibi bir şansı yok. (!) Değil mi sayın hocam? 4 işlem yeterli diyip üretim beklemek, 1 3 aylık bebekten kitap okumasını istemek değil midir?