@trchalar; Hocam adam 90 kusur alıyor mülakatta kalıyor demek ki birsey bilmiyor. Her yüksek puan alanı zeki her düşük puan adamı beceriksiz sanmamak lazim. Şuan ki soru sistemi bu çağa uygun değil herkes işine geldiği gibi yorumluyor bu sistem aptal ediyor. Okumayanlar kurtuluyor zamanında öyleydi. Şimdi de öyle
Siz kpss ye neden bu kadar takıldınız anlamadım. istersen 100 alsın adamı yoksa kalıyo, 60 alsın adamı varsa giriyor. Ben üniversite sınavı ve diplomasından bahsediyorum siz kpss diyosunuz. Sınava göre kimse kimseye beceriksiz yada süper zeka demiyor. Ama akemik başarı elde etmek için sayısal ve aritmetik zekaya sahip olmak zorundasınız. Ülke mühendis diplomasına sahip operatör dolu. Neden? Mühendislik ne demek anlamını bilmeyen adamlar tarafından eğitim aldıkları için. Bugün ülkemizde başarılı denecek akademisyenleri toplayın 10 tane üni kadrosunu anca doldurur. Hayatında bir kere tez yazmamış, mesleki itibara sahip olmayan kişiler nasıl öğrenci yetiştirecek? Benim vergim neden bu sistem içerisinde eriyo gidiyor. Alın vergimi başaracak öğrenciye yiyin. a101 de çalışacak yabancı dil öğrenmeyi bile gerek görmemiş diplomalıya değil...