26 Yaşındayım , Besyo Öğretmenlik mezunu + 2 Branşta Antrenörlük Sertifikam var. Ancak artık ne benim ne kız arkadaşımın olanlara , yapılanlara göz yumulanlara sabrı , takaati kalmadı.
Referans İle KPSS puanlardından mülakat puanı vermekten tutun , zamlardan vergilerden artık nefes aldıgımıza şükür eder hale geldik. Kız arkadaşım paramedikci bu arada.
TR ' de fitness antrenörü olarak calısıyorum suan. Ancak mutlak fikrim yurt dışı. Abd kanada ingiltere falan değil beni insan yerine koyan her ülkeye gitmeye dahi sıcak bakıyorum. Dil okulu aracılığıyla gitmek vardı kafamda ancak çalışma izni verilmiyor neredeyse hepsinde.
Kriptodan biriktirdiğim cüzi bir miktar ve 60-70 Bin edecek bir arabam var.
Hangi ülkeye nasıl gidebilirim , çalışma oturum alabilir miyim. Gidişimin tek yolu Greencard görünüyor ancak onunda çıkma ihtimali %1. Başvurduk ümitsizce bekliyoruz.
Ülkende kal , 2023 den sonra şu olacak bu olacak , ya yurt dışı çok iyi mi sanıyorsunuz ülkemiz cennet diyecek tipler konuma yazmasın rica ediyorum. Sizin inandığınız taptığınız yalanlara benim karnım tok.
Teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Irlanda dil okului ile gelenlere calisma izni veriyormus ama asil mevzu gittikten sonra orada kalabilmek.