ahmetceo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar 2 hafta oldu hala site incelemede sizce ne zaman kabul olur?
Adsense onaylansa sitenin üstüne yüklenicem makale vesaire yazıp doldurucam heryeri , ama enerjim hiç yok boşuna birşey yapmak istemiyorum.
Sizin blog siteniz ne kadar sürede onay aldı?
Siteye ne eklemem lazım tavsiye verirmisiniz?
site: ipucumerkezi.com
Öncelikle bu düşüncenizi değiştirmenizi öneriyorum.
Adsense için site yapmak, atacağınız en kötü adım.
“Bir site açayım, 5-10 makale gireyim, adsense başvurup para kazanayım” maalesef bu iş o kadar kolay değil.
Biçok kişinin yaptığı en büyük hata siteyi veya içerikleri kullanıcılar için değil, Google için yapmaları.
Keza şuan adsense onayı alsan bile para kazandırmaz.
ÇÜNKÜ PARA KAZANDIRAN ADSENSE DEĞİL, ZİYARETÇİLERDİR.
Bu nedenle öncelikle ziyaretçi sayınızı arttırmanız gerekli. Bununda tek bir yolu var. iyi araştırılmış, analizi yapılmış, rakipler incelenerek kullandıkları ve kullanmadıkları anahtar kelimeleri çıkartılmış, Ziyaretçilere gerçekten bilgi veren kaliteli içerikle olur. Ziyaretçi gelip 1 sn sonra sitenizde çıkıyorsa büyük kayıptır. Onları elinizde tutmanın en iyi yolu yine kalite ve link inşasıdır.
Şimdi gelelim sitenize. Batarya ile ilgili içeriği okudum. Belli ki rewrite edilmiş. 5 madde var ve bana hiç bişey katmadı ve akıcı bir şekilde okuyamadım. Bi süre sonra çıkasım geldi.
Bunu neden söylüyorum, yolun başındasın. Bir çok kişi benim gibi siteye girip geri çıkacak. Onların hiç biri hatanı söylemeyecek ve bir daha sitene gelmeyecekler. Ama ben söylüyorum, senin için çok iyi bir etkileşim bu.
Bu şekilde hatalı ilerleme. Adsense alsan bile para kazanamayacaksın.
Adsense işin en kolay kısmı. Önce sitene değer kat, gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Dedim, yine diyorum. Siteyi Google için değil, ziyaretçiler için inşaa edin