Merhaba.
Sorularınız oldukça konudaki iletişim numarasından bana yazabilirsiniz. Herkes olumlu ya da olumsuz yorum yapar. Bunlar sizi negatif etkilemesin, bazı arkadaşlar abartarak yorum yapmışlar.
E-Ticaret'e tecrübe edilmiş ve para kazandırmış projeler ile başlamak isterseniz imzamdaki konuyu inceleyebilirsiniz. Birçok ücretsiz destek paket içerisinde yer almaktadır.
Çok teşekkürler, projemiz hazır ancak bir yardıma ihtiyacımız olduğunda iletişime geçeceğim mutlaka.
Öncelikle ticareti öğrenmek gerekli.
Kâr, zarar, nakit akışı, muhasebe, vergi gibi konularda kendini geliştirmelisin.
Belirli bir alan belirleyerek odak noktanı belirlemelisin.
Ürün her şeydir. Hangi ürün satar diye merak ediyorsan nesatilir.com u kullanabilirsin.
Tüm pazaryerlerinde aktif olmalısın.
Mümkünse kendi markan ile satış yapmalısın.
Teşekkür ederim, marka tescilini yapacağım
Öncelikle reklam bütçenizi kesinlikle belirlemelisiniz. enerjinizi bu işe verecekseniz TABİKİDE BAŞARIRSINIZ kazançlarını gördükçe ise şevk gelir ama seo sundan tutun tanıtım makale reklamına vs uzman kişilerle çalışmanız sitenin geleceği ve işlemesi açısındna elzem olduğuınu düşünenlerdenim hepsini kendiniz yapmaya kalkarsanız bir yerde tökezlersiniz. stoklu stoksuz iadeli iadesiz seçenekleri göz önünde bulundurun. Aylık maliyet hesabı yapın Ayrıca trendyol hepsiburada gibi sistemlerde ürün satacaksanız firmalaşmadan yapamıyorsunuz. yani kısaca yol haritası adı altında bir plan belirleyin.
Şu an dediğiniz gibi yol haritasını çiziyorum. Buna göre 20.000-30.000 arası başlangıç bütçesi belirleyeceğim. Web site değil de ilk zamanlarda instagram odaklı satış yapmayı planlıyorum. Teşekkür ederim.