HIZMALI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Önden belirtmek isterim ki hesap için iki farklı kişiye iş verildi. İkisinde de yaklaşık 1 ay beklememe rağmen sonuç hüsran. Ödemeyi baştan yaptığım için para da bağlamış oldum. Arkadaşların ikisi de iade yaptı onda bir problem yok ama tamamen vakit kaybıydı.

İhlalden kapanan bir hesabımız var. Sebebini de anlamış değiliz fakat InstaFly kullanıldı belki ondan olabilir diye düşünüyorum. Diğer hesaplarımızda hiçbir problem yaşanmamıştı.

Hesabın içeriği bir akademik danışmanlık sayfası. Web sitemizin instagram sayfasıydı. Yalnızca 700-800 civarında takipçisi vardı ama içerisinde yapılan tasarımlar ve gönderiler vardı + sitemizin direkt alan adıydı. Bu sebeple önem veriyoruz.

Ödemeyi iş sonu yapacağım. Tek kişiye iş verilecek, birden fazla kişiye verilmeyeceğini biliyorum. Lütfen SADECE KENDİNDEN EMİN arkadaşlar ulaşsın. Güven için trader sayıma bakabilirsiniz.

Yalnızca WhatsApp: 0531 577 88 96 - Mert
Ben yazılımcıyım , bir haber ajansım var https://www.urfadanhabervar.com benimde adsense hesabım gereksizçe kapatıldı. Araştırdım ben ilk değilmişim sanırım küresel ekonomik sıkıntı küresel şirketleride vurdu . Reklam verecek firma sayısı azaldı dolaysıyla ödeme yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Zaten dijital zorbalık var son zamanlarda aşikâr. Bazıları kendi reklamına tıklamışsın diyecek kadar küçük düşündü. Halbuki kendi reklamıma tıklayacak kadar ne basiretsizim ne bilgisiz nede aciz. Neyse konuyu burda uzun uzun anlatmayacam ama demem o ki ihlal olmadan hemen ihlal ettin diyorlar.