Konu
Nasıl para kazanabilrim.
11-02-2022, 22:12:47
hasanilk
makif164 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Uzun zamandır internet üzerinden para kazanmayı öğrenmeye çalışıyorum lakin hala elletutulur bir şeyler yapamadım yardımcı olabilecek fikir verebilecek vs var mı bir yardımcı olun
Merhaba
zerinden nasıl para kazanırım
demişsin müsaden varsa 25 yıllık bir deneyim ile size birkaç önerim olacak nacizane.
Sosyal Medya Projesi : Facebook , Twitter , İnstagram , Twich , tiktok vs gibi yerlerde takipçi kasarsın ve satarsın. Uzun uzun yazmayacam ama nasıl takipçi kasarım diyorsan bir cümle de açıklayayım ilgi çekici video çek at.
Sosyal Medya Üzerinden Satış Yapma Projesi: Yine takipçi kasarak burda satış yaparsın bugün çok güzel satışı olan hesaplar oluşturabilirsin.
Bir Haber Sitesi Kur: Ben yazılımcıyım ama 3 sene önce bir haber ajansı kurdum
https://www.urfadanhabervar.com/
burda reklam alıyorum işin hakkını veriyorum. Ve haber ajansımda çalışan arkadaşlar bile var
Haber Sitelerinden Yada Blog Sitelerine Blog / Yazı Yazmak : Burda Seo ve Türk dilini imlasına kadar gramerine kadar iyi biliyor olman lazım. Bugün en ölüsü 300 kelimelik bir makale yazabilirsin 1 saatte bitirebilirsin ( konu hakkında bilgi sahibi isen 15 dakikada bitirirsin ama konu hakkında bilgi sahibi değilsen araştırman gerekir 1 saatte bitirebilirsin ) Düşün günde 10 adet yazdığını. 10 x 30 = 300 TL günlük ayda 9000 TL rahat kazanabilirsin
Komisyonculuk Yaparsın : Benim gibi haber ajansı olan firmalara reklam bulabilirsin. web sayfası , reklam vs işlerde çalışabilirsin.
İnternetten Satış : Ya kendi siteni kurabilirsin yada bir yerden ürün bulup n11, gittigidiyor, hepsiburada, sahibinden , trendyol vs vs vs gibi pazarlarda satış yapabilirsin.