Merhabalar birazcık konuşmak istedim sadece konuya ben öğrenciyim gibi gibi cümlelerle girmek istemiyorum. Zaten neredeyse hepimiz öğrencilerin ne durumda olduğunu biliyorsunuzdur. Kendimden örnek vermek gerekirse yapmadığım burs başvurusu kalmadı. Hiç bir yer burs vermedi makale yazarak üç beş birşey kazanmaya başladım geldiği gibi gidiyor zaten ne yapacağım konusunda açıkçası bir fikrim yok duolingo satışı yapan arkadaşlara nasıl yaptığınızı vs sorduğumda açıkçası anlayamadığım cevaplar ile karılaştım kısaca konuşmalar olumsuz geçiyordu.
Bugün forumda bir iş konusuna denk geldim ve ücret verecekti konuştuk vs ardından profilimi atmamı söyledi bende attıktan sonra işi başkasına vermişler. Ben bu konuda kendisini şahsen asla suçlamıyorum. Çünkü insan tabii ki güvenmediği bir insana ücret yollamak istemez. Fakat tecrübe kazanmadan da tecrübeli olamayız hala sınavlar gelince okul ihtiyaçlarımı nasıl karşılayacağımı düşünmek oldukça üzücü bundan sonra ki aşamalarda ne yaparım açıkçası bilmiyorum. Kendimi sürekli geliştirmeye çalışıyorum. Sertifikalar, kurslar vs ama pek de bir etkisi olmuyor udemy'de ingilizce dersi vermek istedim sistemsel sıkıntılar oldu ve devam edemedim.
Sizin düşüncelerinizi açıkçası merak ediyorum illa ki dibi görmeden bir yerlere gelinmiyor. Fakat aileden de para istenmiyor insan çekiniyor siz neler yaşadınız merak ediyorum hayat tecrübeniz nasıl oldu ?