Merhabalar
Donanımlı bir E-Ticaret sitesi aldım.
İnstagram Adresime Ürünleri gör özelliği aldım.
Trendyol-GittiGidiyor-HepsiBurada-N11- Shopier- Amazon Us- Ebay - AliBaba 8 tane Pazaryerin'Den üyelik açtırdım.
Web sitemin içerikleri düzenleniyor. Tanıtım Yazıları düzenlendi. TÜRKÇE-İngilizce-Arapça-Rusca dİL özelliğinde düzenlemeler yapılıyor.
Tekstil Atölyem var 4 Senedir işlettiğim. Türkiye'nin önde gelen modacılarının özel tasarımlarını kumaş tedarigi - kalıp - kesim- dikim - Ütüpaket olarak a'dan z'ye ürettim. Kadın-Erkek-Çocuk grubu olmak üzere aklınıza gelen Tüm ürünleri en iyi dikiş kalitesinde ürettiyorum. Kendimi imalat konusunda geliştirdim.İnternette dolaşırken önüme gelen hosuma gidecek olan her görseldeki ürünü İmalat fiyatından üretebiliyorum.
Peki ben ne yapiyorum. ?
15 tane numune hazırladım. Erkek grubu
ürünlerin hayalet çekimini yaptırdım.
15 ürün siteye girilecek ama başlangıc olarak 3 tane ürünün stok var diye gösterecegım.
ve İnstagram alışveriş özelliği ile 3 ürüne aynı anda reklam girecegim yüksek bütcede.
eger olumlu sipariş alırsam minimum gönderi bası 300 tl lik bir reklam ile 30 sipariş toparlarsam hemen o ürünü Atölyede 200 tane olarak kesip 4 Gün sonrasında bitmiş olarak siparişleri kargoya verecegim . Ve sonrasında 15 tane üründen 3 tanesini daha o sekılde sıralı sıralı bu sistem uzerınden ilerleyecegim. Not ; Piyasada aynı ürün en uygun 280 tl Ben ise 179 tl den satısa sunacagım. Avantajım bu.
Sitede Kadın ve Çocuk bölümünüde açtım Çalışmalarımız sürüyor seklınde yönlendırme verecegım . Orayada ilerleyen zamanlarda bu sekılde tasarım yaparak siteyı ufak ufak dolduracagım ürün ile.
Kişiye Özel Tasarım katologu acacagım sitenin içersinde ayrı bi alan. Müşterinin Begendıgı veya istedigi herhangi bir kıyafet dikimi hizmetinide açıyorum. Müşteri form doldurup biz ise o form üzerinden ulasacagız. Kapsamlı bir çalısma içerisindeyim. Sizin öneri ve fikirleriniz nedir ?