merhaba arkadaşlar, elimde 500 bin aboneli bir youtube kanalı var geçmişte çocuk kanalıydı 2 yıldır kullanmıyordum çünkü video atsam 200 kişi bile izlemiyor. 2 gündür kanala shorts atmaya başladım ve her shortsa gün içinde 1000 izlenme geliyor. şimdilik günde 1 tane her gün aynı saatte atıyorum izlenmeler yerine otursun diye üst üste atınca kimse izlemiyor çünkü. asıl sorum şu olacak. 700 bin aboneli bir valorant kanalından eğlenceli anları shorts haline getirip atmaya başladım. ancak bu 700k kanalda videoları kendisi çekmiyor netten bulduğu komik anları derleyip yayınlıyor oyunu kendisi oynamıyor yani. Bu kanal bana ilerde telif atabilir mi? asıl video sahiplerini @ şeklinde video içinde etiketliyorum ve edit yapıyorum ekstra olarak. video sahiplerinin telif atacağını sanmıyorum pek ama gelipte bu 700k valorant kanalı bana telif atabilir mi merak ettim? videolar ona ait değil sonuçta. amacım para kazanma değil maksat izlenme abone gelip kanala trafik olsun başka niyetim yok. pk kapalı zaten açmayıda düşünmüyorum ilerde.