erdemnldemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam aynı şekil bende sizin durumunuzdayım biraz farklı benim ki ama annem babam ben ve bir büyük abim yaşıyoruz abim madde bağımlısı ve her dakika kavga dövüş vesayire evde tek çalışan benim annem ve babam rahatsız aldığım yeni zamla birlikte 4500 TL maaş ile ev geçiniyor 6 ay önce evlenme teklifi ettim ve ne b*k yicemi şuan hiç bilmiyorum düğün yapmaya kalksak bir dert uzatsak süreci bir dert ev desen sürekli borç ödüyoruz internetten sırf kendime harçlık için iş kovalar oldum Allah yardımcımız olsun ama inan hiç bir şeyin çözümü intihar değil bunu kesinlikle aklından çıkarman gerekiyor konuşmak istersen dertleşmek istersen daima dinlerim profilimde telefonum mevcut bursa da yaşıyorum buyur çık gel masrafların bana ait olsun kafa dinle biraz değişiklik yaşa isterim sağlıcakla kal seni seven insanlar daima var bunu asla unutma.
İşin kötü tarafı annem astım, kansızlık ve kolunda lif kopmuş (COVİD iğnesinden olmuş) kadın o kol ile bulaşık yıkıyor ameliyat şart bakalım ödeyecek parayı bulabilecekmiyiz. Bende EPİLEPSİ var sosyal fobi var insanlar ile zaten zor iletişim kuruyorum.

Evde huzur kaldı ki hep kavga hep kaos