Yaşım 23 babam kumarcı ayrıldık annem ben ablam yaşıyoruz üçümüz çalışıyoruz ama para yetmiyor evde erkek ben olduğum için bütün yük üstünde. Bende kaldıramıyorum artık bu hayatı bir kaç sene önce 7 8 defa ihtih*r girişimim oldu ama ölmedik fırça yedik milleten aileden neyse.

Üçümüz çalışıyoruz ama para yetmiyor birde yaşadığım yerde asgari ücret altı maaş veriliyor 1500 2500 TL arası ben 1500 TL alıyorum aylık annem 2200 TL alıyor ablam 2000 TL bu ülkede denetim yok hiçbir şey yok ben şikayet etsem işimden olacam. 5 gün önce 650 TL fatura ödedim 5 gündür takıyorum para az kaldı kara kara düşünüyorum. Kıra var, su var, aidat ve kapıcı parası var varda var. Bu gidişle bende ihtih*r düşünüyorum ama annem ablam yanlız kalacak bende kaldıramıyorum bu hayatı artık boşlukta gibiyim hayatan zere zevk almıyorum iş-ev iş-ev sosyal hatay için para yok tek derdim para şuan ay sonuna kadar nasıl olacak bilmiyorum. Kötü düşünceler içindeyim 2 3 gündür yatakta ağlıyorum, işe gidiyorum aklım başka yerde ikide bir adamdan fırça yiyorum. Sizce ne yapayım