İlk önce şahsın mesajlarını spoiler içinden okuyabilirsiniz, daha sonra detaylara geçeceğim.
Siz iş olsun diye falan mı konu açıyorsunuz dostum? Magazin ile alakalı kullanıcı adı aradığını söyleyerek konu açmışsın hem konuya hem pm kutuna mesaj bırakıyoruz zahmet edip okuma gereği duymuyorsun. Kafa mı buluyorsunuz milletle??

Senle zaten ticaret kesinlikle yapmam dostum, 3 gün önce konu açmışsın hem açtığın konuya hem gelip pm den bilgi veriyorum. Profiline bakıyorum aktifsin bi ana sayfadasin bi konu okuyorsun bi paneline bakıyorsun sürekli değişiyor profilindeki hareketlerin. Sonra da gelip yeni görüyorum diyorsun, asıl sorun da yeni görüyor olman zaten. Açtığın konuya hakim değilsin laf olsun diye konu açıp arayışa giriyorsunuz sen ve senin gibi yüzlercesi. Sana da selametle dostum ticaret yapılacak birisi kesinlikle değilsin

Yazan kişi sinsi bir tip, zaten kullanıcı adı da "SİNSİrella" gibi bir şeydi.

Öncelikle bahsettiği konuyu ben 4 ay önce(07-10-2021, 11:32:03) açmışım. Ticaret yaptığım bir arkadaşımın konuya "mesaj kutumun dolması sebebiyle" yazdığı yorum konuyu yukarı taşımış olacak ki bunun önüne düşürmüş geçmiş konumu. Tabii benim konuyu kilitlememem de bir hataydı ama ben nerden bileyim bu konunun başkası tarafından bulunup yukarı taşınacağını. Bu noktada hatamı kabul ediyorum ama bahsi geçen arkadaşın mesajları oldukça rahatsız etti beni. Ya biri çok üzmüş beni tepkisini bana vermeyi uygun gördü. Böyle anlayışla karşılarım ama ondan bir anlayış beklerdim neticede benim bir art niyetim yok.

Mesajlarda belirttiği gibi konuyu 3 önce açmadım, 3 gün önce moderatörlere bildirip konuyu kilitledim. Mesajını da attığı gün görmedim, geri döndüğüm günü gördüm.