alitalipertekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bazı arkadaşlar öneri istiyor pm den yazayım dedim
arkadaşlar adsensenden bir anda 50 200 tl kazanmak kolay değil.
ben 4 aydır günde 7 8 saat sitemle ilgileniyorum
backlink hem paket alıyorum hem kendim bulduklarımı ekliyorum
son olarak özgün güncel makale yazıyorum
demek istediğim hemen site açayım para kazanayım derseniz zor vaktiniz bol olmalı ve emek vermelisiniz
Ne uzerine site actigina bagli. 5-6 sene once icerik odakli siteler aciyordum seo ile bir yerlere gelip adsense gelir elde etmek icin. Trafik cezasi sorgulama, ssk sorgulama gibi icerikler ile.

Sonra icerikle, seo ile ugrasmadan yapabilecegim seylere baktim. Mesela bir ara tiktok profillerini ve videolarin cekip yayinladigim bir site yaptim. Icerik derdi yok. Ortalama 2500 dolar kazandirdi.
Sonra baska bir site yaptim. Yine ayni sekilde baska bir yerden data topluyordu. Aylik 1m trafige kadar cikti. Bir tek link bile almadim ama dogal bir cok kaliteli link kazandim cunku kullanci aradigini buluyordu sitede.
Bu siteden de +10K USD gibi bir rakam kazandim. Tabii google siteyi sevmedi bir kismi spama gitti ama olsun . Arada boyle boyle projeleri yapip bir seyler kazanip daha duzgun projelere yatirim yapma calisiyorum.

Internet koca bir deniz +1M index yapinca hit almaniz cok zor degil. Mesala yazilimci arkadaslar icin sun konuyu acmistim https://www.r10.net/off-topic/298832...onerileri.html
Internet buyuk bir deniz gibi. Burc sitesi, ruya tabirleri sitesi acmak yerine data mining yapip bunlar uzerine bir site acmak daha mantikli.