Öncelikle hayırlı cumalar, evet bu biraz garip gelecek ancak personel eksiğimiz var ve bu konuda iş ilanı açsak bile bilgi sahibi kişileri maalesef bulamıyoruz, bir nevi burada da iş ilanı açıyorum ancak bu konuda bilgi sahibi kişilerin de yine R10da var olabileceğini en azından çevrenizde bu konuda bilgi sahibi kişilerin olabileceğine inanıyorum.

NebimV3 ERP Programının desteğini veren bir firmamız var, ERP mantığını az çok bilen ve özellikle SQL konusunda bilgi sahibi ya da bu konuda hevesli 2 kişi alımı yapmayı düşünüyoruz. Bizimle birlikte uzun süreler çalışacak personel arayışımız var erkek kadın fark etmez, İstanbul Eyüp'te ofisimiz var bu konuma ulaşımda sıkıntı yaşamayacak çalışma saatlerimiz sabah 9 akşam 6 hafta sonu cumartesi günü öğlene kadar çalışıyoruz genellikle ofiste 2 kişi dışarıda 3 kişi olmamız gerekiyor şu anda dışarıya 2 kişi çıkıyoruz bu nedenle acil personel ihtiyacımız var. Bu konuda deneyim sahibi bir tanıdığınız var ise bana PM yolu ile telefon numarasını iletebilirsiniz. Diğer çalışma şartları da telefon ile ön görüşme esnasında iletilir iki tarafta karşılıklı anlaşacak olursa eğer bir günde ofise gelip ofiste de merak edilen tüm detaylar paylaşılır.

Bu konuda dediğim gibi 2 kişi alımı yapacağız özellikle 1 kişinin Nebim V3 ERP konusunda bilgi sahibi olması bizim için çok önemli diğer kişinin de özellikle SQL konusunda iyi olması gerekiyor zaten SQL bilindikten sonra ERP programı da zamanla çözülecek bir şey.

Konuda bir hatam var ise, konunun yeri yanlış ise kusura bakmayın uygun bir bölüm bulamadım. Eğer iletirseniz düzeltebileceğim yerleri düzeltirim.