GreenC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese selamlar , 24 yaşındayım zeki kurnaz bir insanım. yazılımdan anlıyorum ancak kendime kadar. bugüne kadar ürün satmadım hep kendime para kazanabilmek için botlar yaptım . internetten para kazanmaya 15 yaşında başladım . lise terkim. bugüne kadar girdiğim işlerden milyonlarca tl kazandım. hepsinde çok iyi yerlere geldim. ancak son 1 senedir paranın suyu çekildi ve gelirlerim çekildi. evim ve arabam var ancak benzin bile atacak durumum yok.

bunları kendimi övmek için anlatmadım.sizce trendyol'da başarılı olabilir miyim ? soruna daha rahat cevaplamanız için anlattım. çünkü bazı işlerde söylediklerimde yetersiz kalıyor. iş almış başını gitmiş olabiliyor.
sizce nesatilir.com sitesi işe yarar bir sitemi ? bu yolda beni arkadan birazda olsa ittirebilir mi ?
not : henüz şirket'i bile açmadım. ancak %100 gireceğim diyebilirim çünkü kendime güveniyorum. olmassa zamanım gider ama tecrübe kazanırım.

herkese iyi günler diliyorum.
Merhaba, 24 yaşındasın, kendine yetecek kadar yazılım bilgin var ve bot yazıyorsun, bugüne kadar girdiğin işlerden milyonlarca tl kazandın, 1 senede tüm birikimini erittin, evin ve araban var ama benzin alacak paran yok, sermaye için 20-30 bin lira paran var. Lütfen yargılıyormuş gibi düşünme ama bir yerlerde eksikler veya fazlalar var gibi duruyor.
Bol şans.