Arkadaşlar pilin sağlam olduğunu düşünüp (%90 üzeri) ise orjinal pil zaten servis haricinde yok. yan sanayi pilleri 150TL'den aşağı takan yok 6S ve üzeri cihazlara.
Ekranın yan sanayi olanını 300-350TL aralığında takıyorlar. Arka kameraya 200TL istiyorlar (yan sanayi)
Elinde anakartı sağlam olup ekranı arızalı olan biri varsa en çok ona yarayacak bu cihaz. Kamera vs herşeyi elinde yedekte orjinal olarak olacak. donanımları parça parça bile satsa bu parayı zaten çıkarır bu cihaz.
Şahsen ben 6S cihazımda değişecek birşey olduğunda önce orjinal çıkması bakıyordum...
Hayırlı satışlar hocam.
Hocam Allah senden razı olsun. Gerçekten bazen anlamıyorum bu forumda ölücü arkadaş da olacağını sanmıyorum, yakışmaz

Ama gerçekten çekmecede unutmuşuz. O zamanlar telefoncu 350-400 lira verdi bakın bu kadar fiyat farkları da yoktu. Şu an 750 yazdım zira güncel 6s plus ekran değişim ücretini de ekleyeceğim buraya. Telefon gerçekten temiz. Alıcıya detaylı da video çekeceğim. Benim niyetim paraya dönmesi ama bu fiyatın altını da pek düşünemem. Arayan kişi için gerçekten çok iyi fiyat