Mutlu akşamlar değerli dostlar. Geçen sene çalışma masamın çekmecesine koyduğum bozuk iphone telefonun bugün yedek parça olarak para edebileceği düşüncesiyle ilan konusu açmayı düşündüm, sizlerleyim 😄
Telefonu kardeşim kullanmaktaydı. Bir sabah şarjdaki telefonun kapalı olduğunu uyandığında gördü ve bir daha da açamadık. Geçen sene bilgisayara taktığımda ise apple logosu çıktı ve yükleme yapılırken yanlış hatırlamıyorsam 1004 diye bir uyarı verdi. Apple servise gittiğimizde bizden bir miktar para talep ettiler ve sıfırının geleceğini söylediler. O zamanlarda avantajlı gelmedi ve üst modelini aldık
Telefon ciddi manada tertemizdi. Kozmetik olarak 9/10 diyebilirim. Telefonu bozdurmak niyetiyle alan bir arkadaştan almıştım. Turkcellden alındığı için üzerime geçirdim faturayı. Kaşeli ve imzalı biçimde faturası, kutusuyla birlikte satılıktır. Anakart arızalı olduğunu biliyorum. Haricinde icloud vs gibi bir sorunu kesinlikle yoktur. Şu an telefon açılmıyor, herhangi bir tepki vermiyor. Öncesinde en ufak tamir görmedi
Güncel ekran/pil değişim ücreti fiyatına satıyorum. İşini görecek olan dürüst arkadaşlar yazarsa sevinirim. Ödeme sonrası başka ile kargo da çıkarım. Ancak mesafeli satış gereği arızalı cihazı gönüllü aldığınıza ilişkin bir video iletmenizi en azından rica edeceğim. Forumda beni tanıyan dostlar bu tarz detaylara ve dürüstlüğe önem verdiğimi bilir
Ciddi alıcılar yazarsa sevinirim
Fiyat: 750₺