DarkBy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
<?php

$seriler = [

"0" => "21042510",
    "1" => "21042511",
    "2" => "21042512"
];

?>

<form method="POST" action="form.html">
<?php

foreach($seriler as $as){

?>
<input class="hidden" type="text" id="sorgu_formu" name="seri_no" autocomplete="off"  value="<?php echo $as; ?>">

<?php } ?>
<button formtarget="_blank" type="submit" class="btn btn-primary">Gönder</button>
</form>
Yada bu arkadaşın söylediğinie ek bu şekildede yapabilirsiniz hocam.
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.
@DarkBy; arkadaşımızın söylediği foreach metodu ile yaptım. kodu uygulayınca istediğim şekilde çıktı aldım, zannediyorum sorun yok.
şu şekilde geldi. (ayrıca bir kaç form düzenlemesi yaptım id'ler değişik görünebilir ama hata yok.)

<form method="POST" action="form.html">
                            <input type="text" id="etiket_yazdir_input" name="seri_no" autocomplete="off" placeholder="" value="21042510" style="display:none;">
                            <input type="text" id="etiket_yazdir_input" name="seri_no" autocomplete="off" placeholder="" value="21042511" style="display:none;">
                            <input type="text" id="etiket_yazdir_input" name="seri_no" autocomplete="off" placeholder="" value="21042512" style="display:none;">
                            <button formtarget="_blank" type="submit" id="etiket_yazdir_buton" class="btn btn-primary">Etiket</button>
</form>
Ama karşı tarafta sadece son gelen değerin formu oluşuyor.

Şu şekilde karşılıyorum:

<?php
    $seri_sorgu = $db->prepare("SELECT * FROM STOCKSERIES WHERE SERIESNO = '{$_POST['seri_no']}'");
    $seri_sorgu->execute();
    while ($seriyigetir=$seri_sorgu->fetch(PDO::FETCH_ASSOC)){ ?>

// değişken içerikler...

<?php } ?>
Alt alta tamamı gelsin istiyorum ama sadece sonuncusu geliyor örnekteki 21042512 değeri.
Karşılama kodunda fetch değerini fetchAll ile değiştirince hiç bir şey gelmiyor.
Bu kısmı da düzenlemem de yardımcı olur musunuz ?