Cloudflare kullanıyorsanız zaten ip maskeleniyor ve Cloudflare ipsi ön planda tutuluyor. Cloudflare iptal edilirse sorunsuz site açılacağına eminim.
Belki şu yapılabilir, siteyi birkaç kez silip cloudflare yüklerseniz belki sizi farklı bir ip atıp farklı nsler verebilir sistem. Pek olası değil bu dediğim ben çok denedim ama deneyip başaranlar gördüm. Belki farklı bir ipye siteyi kaydedebilirsiniz. Denemek lazım. Onun dışında Cloudflare iptal ederseniz Godaddy hosting ipleri ile hizmet vermiş olursunuz ve sorun yaşamazsınız. Neden bilmiyorum ama Cloudflare ile ilgili bir sorun yaşıyorsunuz anlamına gelir bu. Ben çok uzun zamandır Cloudflare kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Belki bilmeden bir kural girmiş olabilirsiniz bir firewall girmiş olabilirsiniz belki birileri engelleniyordur. Normal şartlarda Cloudflare kaynklı bir sorun olacağını düşünmüyorum bir sorun olsa tüm trafik kesilir zaten. Detaylı incelemek lazım belki cloudflare sorun yoktur kişi siteye yönlenince htacess kaynaklı bir sorun olabilir vs vs bir çok şeyi kontrol etmek lazzım
Çok sağol hocam araştırmaya devam edeyim. SSL den dolayı cloudflare kullanıyorum aslında yoksa başka bir sebebi yok açıkçası