Wertomy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hoş geldiniz. Peki neden bu forum hocam. Anlattığınız şeyler genellikle bu forumun kategorisine uygun değil de. Şunu demek istiyorum, internetten para kazanma tecrübeleriniz olur veya kullandığınız programlar vardır, onlarla ilgili bilgi paylaşımını anlarım da, yazdıklarınızla bunu bağdaştıramadım. Sadece sordum.
''Burada geçmişte yaptığım işleri, uğraşları, şuanda neler yapıyorum tek tek yazıp daha fazla uzatmayacağım'' olarak bahsettiğim kısımda tamamı içeriyor aslında

Yaklaşık 3 yıl sosyal medya platformları için takipçi ve hesap temini yaptım, Wordpress, Blogger tabanlı websiteler için müşterinin istediği doğrultuda destek hizmeti sağladım, yine oyun sunucuları için destek hizmeti sağladım. Reklam tıklama üzerine iki farklı websitemde reklam hizmeti sağladım. Sosyal medya hesap yönetimi, yerel bir haber gazetesinde 1,5 yıllık haber editörlüğü yaptım. Metin yazarlığı ve makale yazarlığı yaptım. Önceden bir e-ticaret sitesinde teknoloji konulu bir mağaza sahibiydim. Yöresel bir ürünün üreticisiyim eğer gerekli üretim oranına ulaşabilirsem bunun için profesyonel anlamda website, seo, sosyal medya için destek almak isterim. Aktif olarak teknolojik ürünlerin hala ticaretini yapmaya çalışıyorum. Kripto para borsalarında ve Borsa İstanbul'da aktif yatırımlarım var. Gayrimenkul ve otomobil ticareti konusunda deneyimlerim var. Hali hazırda bir otomobil markasının Türkiye'deki en büyük forum sahipliğini ve yöneticiliğini yapmaktayım. İnternet dışındaki yaşamımda otomotiv sektöründe yöneticilikte yapıyorum. Bir çoğunu geçmişte bıraksamda, geçmiş yakamızı bırakmıyor, ihtiyaç duyduğum hallerde de profesyonel destek almak istiyorum bununda en doğru adresi R10 olduğunu düşünüyorum.

Örneğin bir doktor yakınım website ve sosyal medya hizmeti için istekte bulundu, ayıracak pek vaktim olmadığı için profesyonel bir destek almak istedim, daha önce çalıştığım bir şahısla anlaşıp yaptırdık, özgün bir tasarım istememize rağmen ücretsiz bir script kullandı üzerinde değişikler yapıp bize sundu. Para iadesi gerçekleştirmedi. Aracı olduğum için mağdur olan ben oldum. Böyle birşeyi R10'da yaşamayacağımı düşünüyorum.

Kusura bakmayın uzun oldu.