2 sene önce kaybede kaybede forexi bıraktım. Yakın bir zamanda da kaybede kaybede kaldıraçlı kripto işlemlerini bıraktım.
Kimse kazanırken bir şeyi bırakmaz. Kaybedince bırakır. Yani eninde sonunda tam bıraktığınızda kaybetmiş olacaksınız. Bu kayıp çok büyük de olabilir. Çok kötü bir psikoloji bu. Uzun süre açıp bakmayın bile kriptolara. Hata ben doları takip ettiğim meta traderı bile sildim. İnvestingten bakıyorum dolara da. Mümkün olduğunca grafik bakmaktan sakının. Yatırdığım parayı 1 gecede x20 yapıp geri kaybettiğimi de bilirim. Yaptığım işlemin tersini açsam x100 yapmış olacağım durumlar da oldu. Ama günün sonunda yine kaybolacaktı. Öyle bir şey ki: normalde hatırı sayılır olarak kabul edeceğin para bile, orada kazanınca küçük görünüyor ve riske atılıyor.
Kaybettiğin paraları çıkarmaya çalışmadan direkt bitirmek gerek. Hem paranıza, hem zamanınıza, hem psikolojinize, hem de vücudunuza yazık...
Geçmiş olsun. Umarım kurtulursunuz.
Hocam cryptodan kaybetsem bu kadar üzülmem. Ordan geliyor, kumara gidiyor sorun burda. Ama artık kendime söz verdim oynamayacağım. BİTTİ. Üyeliklerin hepsinin şifresini ''ASDKFHJSDWKFHBSDJKVF'' gibi yapıp kopyala yapıştırla değiştirdim. şifreleri asla bilmiyorum. Maillerden engelledim siteleri.
Giriş yapmamak adına tüm önlemlerimi aldım ayrıca gelen tüm kazancımıda tutmaya karar verdim. he birşey alırım yer içerim o ayrı, ama boşluğa gitmesi insana cok koyuyor.