Öncelikle herkese merhaba, bu foruma çok uzun bir süredir üye olmak istiyordum ancak gerekli şartları sağlayamıyordum. Bazı kişilerce davetiye kodu satılmak istensede bedeli her ne olursa olsun bu forumun ruhuna ve kurallarına uymadığı için asla kabul etmedim. Bugün burada olduğum için çok mutluyum, henüz bir hafta dolmamasına karşın yeni şeyler öğrendim ve ticaretler yaptım. Bu forumu, forumdaki güven ortamını ve bu forumun ruhunu oluşturan ekibe ve üyelere sonsuz teşekkür ediyorum.

Henüz 26 yaşındayım hayatla ilgili çok fazla tecrübe edindim, bunları sizinle paylaşmak ve sizlerin tecrübelerinden yararlanmak için sabırsızlanıyorum. Ben her ne olursa olsun insanın insana güven duyabileceği ortamlarda olmaktan keyif duyuyorum. Burada geçmişte yaptığım işleri, uğraşları, şuanda neler yapıyorum tek tek yazıp daha fazla uzatmayacağım.

Ek olarak lütfen forumda ben ve benim gibi yeni üyeleri yaptığımız hatalardan dolayı yargılamadan önce uyarın ve bilgilendirin. Forumda yeni olduğumuz için birçok kuraldan bir haberiz. Sizinle ticaret yapmışsam eğer herhangi bir sorunda lütfen iki tarafında memnun olacağı bir şekilde uzlaşma yoluna gidelim, haksız bir kazancı veya bir haksızlığı kimseye yapma gibi bir tercihimiz asla olamaz.

Herkese iyi forumlar dilerim.