Evliyim 2 cocuk babasıyım Yaşları birinin 22 birirnin 18 ikiside Çalışmıyor. Benim elime bakıyorlar. Oğlan desdekliyor. Elektirik su 2600 lira gelmiş Allah dan Ev bana ait. Askeri maaşla Gecinmek Çok zor üzülüyorum Markette Fiyatlar Çok uçuk.. Üstte arkadaşın Birisi Kahve Ws Anlatmış. Malesef Gençlik Çok kötüye gidiyor. Bu iktidarın Türk insanına yaptıgı en büyük Kötülük. Aile Polittikaları. Ögretmen Ögrencinin kulagını Çeke bilecek. Baba evladını yeri geldiginde dove bilecek Dogruyu yanlışı ögretmek için. Şimdi Ögretmene Ögrenci Ögretmen olduysa. Bbaya evlat baba olduysa Bu ülklenin ileride neler yaşayacagını Hayal bile edemiyorum...

Hastalıkdan önce... 3 sene önce diyim. Ben kücük bir ilçede yaşıyorum. Kahvede oyun oynuyoruz. arka masadan Birisi ülkenin başındaki adama sövüp sayiyor. Sövmesine Degilde gerekcesine uyuz oldum. Gerekçe şu 1.500 Tl ye ayakkabı alamamış 3 sene önce ben 100 tl lik ayakkabı giyorum o yıl kalkdım hayırdır dedim Sen insanalrla alaymı ediyorsun 100 tl lik ayakkabı giy. Hayret bişey. Neymiş falanca giyormuş ben neden giyemiyorum arkadaş Madem meraklısın böle şeylere birikdir al...

Kayıncımın Kızı.. devlete sovuyor sayıyor. bu Kişi askeri maaşla çalişiyor. abisinin sevgilisi Doktor. Kadının iphonesi varmış işde Kendisiniki kötü ucuz telefonmuş Hkasılıkmış insanlar eşit olmalıymış herkes isdedigini alabilmeliymiş ve malesef Z kuşagı dedigimiz nesilde Bu var. Herkes eşit falan olamaz. Sen benim kadar çaliş Eşit ol. Sen okuma Elin dokdorunun kazancına laf at Böyle bir dunya yok.

Ve acıyorum yeni nesile biz 45 yaşlarımıza girdik Şurada 10 15 bilemedin en fazla 20 sene Ya yaşarız ya yaşamayız. Ülkenin ve dunyanın Halini düşünemiyoru. yazılarımın altında bir filim paylaşacagım ülkenin degil Duynanın sonu bu olcak.

sacha baron cohen bir filmi var aklıma gelirse bulursam paylaşacagım dünanın sonu bu olcak.