mcatakcin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi ki

Şimdi konu içerisinde belirttiğiniz hedef kitlenin çözmek istediğiniz ihtiyacı açıkça belirtilmiş.
Ben de bununla alakalı hızlıca bir pazar araştırması yaptım.
Sitenizin ilk 10'daki diğer rakiplerinizden çok daha kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Bu açıdan tebrik ederim.

Nitekim arayüzü yorumlamaktan ziyade marketing tarafından bakmaya çalışıyorum.
Diğer yurt bulma servislerinden farklı olarak değinilmiş noktalar var mı bakıyorum. Kimsede bir farklılık göremedim açıkcası.
En iyi, en kapsamlı, en uygun... Genelde bunlara odaklanılmış.

Sizin hookunuz da "aradığın yurt". Aslında diğer servisler de arama servisi. O yüzden bu da farklılık oluşturan bir belirteç değil.

Hedef kitlenizin acı noktalarını bilmiyorum. Ama yakalanması gereken, kitlenizin bir yurt aradığındaki en bariz kriterleri nelerdir?
Kendi evlerindeymiş gibi hissedecekleri bir yurt mu arıyorlar? Bütçe dostu yurt mu arıyorlar?
Buradaki temel motivasyonu yakalayabilirseniz kancanızı buna göre şekillendirebilirsiniz.

Mesela airbnb otel anlayışından farklı olarak "dünyanın her yerindeki eviniz" diyerek tüm rakiplerinden sıyrılabiliyor.

Şuan beta aşamasında birçok şey mükemmel görünüyor. Sadece ses getirecek farlılık olması gerektiğinde biraz üstünde durabilirsiniz diye düşünüyorum.
Güzel fikriniz için teşekkür ederim. Bizim rakiplerimize kıyasla en büyük avantajımız dediğiniz gibi modern ve kolay bir arayüz bunun yana sıra mobil uygulamamız da olacak bu kullanıcılara istediği cihazdan rahatça erişim sağlayacak ayrıca sitemizde fiyat girmek zorunlu olacak bu sayede ne arayan boşuna zaman kaybedecek nede yurt yetkilisi boşuna telefon trafiği alacak win win
tia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlara vesile olsun.
Teşekkür ederiz
GWEB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
.htaccess düzelt hocam 404 not found hatası var içeriklere girince.
hayırlı olsun
Teşekkür ederiz. Şu an için yalnızca ana sayfanın indexi var diğer hiç bir sayfa yapılmadı