caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır, çünkü o doktora gidip tekrar muayene olmam gerekiyor ve soru sormam gerekiyor, hemşire ise ailesi çoluğu çocuğu bir şeyi vardır ekmek parası kazanıyor. Bu tarz şeylerle uğraşmaya değmez mahkemeye vermek için baya kindar biri olmak gerek.
Hayatın her yerinde var böyle insanlar, sadece doktor değil, ben zamanında markette çalıştım, günde 1 saat çalışıp gerisinde depoda saklanan insanlar da vardı, devlette memurların yanında 1 yıl staj yaptım, gizli bölgeler bulup orda yatıp uyuyan da vardı. Yani her yerde var. Ama bunu yapan doktor/hemşire* olunca canla oynuyor.
Öncelikle mahkemeye vermek için kindar olmaya gerek yok.
İşini doğru yapmayan insanlar bu sistemden ayıklanmadıkları sürece bu sistem sizin şikayet ettiginiz halde devam eder.
Siz aynı doktora gitmek zorunda degilsiniz, yani o doktor gittiğinde size aynı branşta başka bir doktor yardımcı olacaktır.
Devlette devamlıık esastır.
Eğer bizler üzerimize düşen görevleri yapmazsak bahsi geçen görevlerini yapmayan ve bundan da rahatlıkla sıyrılan tipler her zaman oralarda olmaya devam edecektir.
Eğer siz o kişileri mahkemeye vermiş olsaydınız, olanları duyanlardan bir tanesi bile kendisine çeki düzen verse sistemde yenilenme olur.
Umarım anlatabilmişimdir.