Atomwp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ilk hatanızı sabah yapıyorsunuz.sabah mutlaka koşuya çıkıcaksınız. mekikle olmaz bu işler
sabah erkenden 3--4-5-6-7 saatlerinde kalkın koşun 1 saat .
koştuktan hemen sonra yulaf yiceksiniz ayrıca yumurtayıda tam değil 4 beyaz 1 sarı tüketebilirsiniz .ve fıstık ezmesi yemeyin yağlanmak mı istiyorsunuz ?
bazal metabolizmanızı hesaplayın ve kalori hesabı yapın. ve ton balığı tüketmeyin. hele daha durun yeni başlamışsınız bu ne celal ?
ayrıca spordada 20 dakika koşmayacaksınız önce koşarsanız haraketlerde mecaliniz kalmaz. koşu en son yapılır.
mutlaka yarım saat yapılmalı . koşmanızada gerek yok bisiklet binmeniz yeterli.
sporunuzu yaptınız eve geldiniz mutlaka baldo pirinç tüketiceksiniz. büyümek istiyorsanız ama niyetim zayıflamak diyorsanız da kesinlikle basmati veya jasmine.
Beslenme olarak İT yaparsanız. ( İnternating Fasting ) aralıklı oruç
12 ye kadar birşey yemezsiniz sporunuzu 4 gibi yaparsınız spordan sonrada yersiniz sonra ertesi gün 12 ye kadar birşey tüketmezsiniz olur biter.

Supplement Olarak mutlaka alınması gereken
BCAA
Creatine
Yeterli olur.
Mecalim kalmıyor zaten ısınmayı nasıl yapacağım peki ? Ege fitness diye bir videoda fıstık ezmesi yiyin diyordu ondan almıştım ben yiyordum. bir de kollarım takı takır ses geliyor hamlıktan dolayı bu nasıl geçer hocam