Merhaba Dostlar,

Kafamı çok şey kurcalıyor bir aile ortamı olan R10 platformundan da görüşler almak istedim.

Yaş 20, bir devlet dairesinde grafiker olarak çalışıyorum işçi olarak, ve 5 ay önce bir reklam ajansı şirketi kurdum şahıs ve dükkanda açtım fakat işler yoluna oturmuyor bir şekilde gider gelirden daha fazla öylesine borçlar bir yanda derken bu günümüze şükür aylık elektrik doğalgaz vs derken ödüyoruz yinede.
2 ay öncede Almanyadan bir kızla tanıştım türk bir aile fakat almanyada yaşıyor kızla konuşurken konuşurken şakasındanmı bilmem ama seni buraya getiriyim buranın vatandaşı ol dedi
sevgilisi olduğu için sıcak bakmadım dalgaya aldım fakat sevgilisinin arap olduğunu ailesinin kabul etmeyeceğini türk bir kişi istediklerini söyledi benimlede tanıştığı için görüşme fırsatımızda olmuştu ben yinede gönül el vermedi kabul etmedim. 1 gün sonra oda dediğinin yanlış olduğunu ve sevgilisinin olduğunu söyledi kapattık konuyu. Not : kız benden 1 yaş küçük 19 yaşında PCR korona testi yapıyor üni 3.

Hergün facetime görüşüyoruz konuşuruz falan bu haftada buraya gelecek gezmeye falan görüşeceğiz yine benimde şansa bu yıl almanya tatil düşüncem vardı 1 haftalığına falan sizce ne yapmalıyım ?

Ailem sıcak bakmıyor konuya bizi bırakıp gidecekmisin falan diye benden büyük ablam var evli çocuklu ve benden küçük 3 yaşındada erkek kardeşim var düşündürüyor beni herşey.

Düşüncelerini beklerim.

Teşekkürler.