tacsizkiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sene başında sene sonu 20 tl olur demiştim ama her hafta her hafta zam yapılırsa 25-30 u da bulur .Hadi siz yine iyisiniz bir arabanız var peki arabası olmayan gençler ne yapacak ? Eskiden okul oku meslek sahibi ol ev araba al derlerdi simdi doktor olsan bile sıfır araba almak imkansız , ev almaktan bahsetmiyorum bile . Koskoca neslin gençliği gitti tek amaçları ev araba olmak olacak veya hayatını sürdürmek için gerekli parayı kazanmaya çalişacaklar o gençlerden biride benim ve herkese önerim lütfen evlenmeyin , eğer çok çok iyi bir geliriniz yoksa evlenmeyin evlenecekseniz bile çocuk yapmayın , dünyaya bizim gibi hedefleri olacak ve amaçları için çaresizce işini sevmeyerekte yapacak olan bir cocuk daha dünyaya getirmeyin .Biz yandık bizden sonrakiler yanmasın
Ne kadar güzel bir açıklama bir ömür boyu maaşlı çalış ne ev ne araba alabilirsin ve kaybolan bir gençlik....

Kendimden örnek vereyim 6 yıllık evliyim ikimiz de çalışıyoruz bir cocuğumuz var 3 yaşında ev ve arabamız kendimize ait ama şu anda gerçekten imkansız bunlar....